Thursday, September 10, 2015

Pas op voor AIVD'ers en informanten van de politie die zich online oordoen als 'jihadisten' om je in de val te lokken of richting IS te ronselen!

Pas op voor AIVD'ers en informanten van de politie die zich voordoen online voordoen als 'jihadisten' om je in de val te lokken of richting IS te ronselen!

Als AIVD'ers en politie agenten nep sociale media accounts gaan aanmaken en vervolgens opruiend materiaal gaan delen of haat zaaien, vind je het dan gek dat moslimjongeren geradicaliseerd kunnen raken of richting extremisme van groeperingen zoals IS aangemoedigd kunnen worden? Ik ben ervan overtuigd dat het nog steeds best wel eens zou kunnen gebeuren, moslims moeten vooral oppassen voor die geheime facebook groepen of versleutelde twitter accounts en dergelijke of neppe profielen waar extremistische IS materiaal verspreid worden, de kans is groot dat er een agent van de politie of veiligheidsdienst en inlichtingendienst daarachter zit om je in de val te lokken of je aan te moedigen om zich bij IS aan te sluiten om zodoende jezelf tot destructie te brengen en met je andere moslims en mujahideen en de islam een slechte naam te geven.

Wie kende een persoon genaamd 'Aboe Noewas' op facebook, hij zou van 2013 tot 2014 een nep facebook profiel gehad hebben, maar zou in werkelijkheid een politie agent geweest zijn om te infiltreren tussen de 'jihadisten' in Nederland.

Politie die nepprofiel aanmaakt om te infiltreren bij jihadisten. Het moet niet gekker worden. Ik dacht dat enkel AIVD zoiets zou kunnen doen.
Posted by Shabir Burhani on donderdag 10 september 2015


 

Wie kende een persoon genaamd 'Aboe Noewas' op facebook, hij zou van 2013 tot 2014 een nep facebook profiel gehad...
Posted by Shabir Burhani on donderdag 10 september 2015

Als AIVD'ers en politie agenten nep sociale media accounts gaan aanmaken en vervolgens opruiend materiaal gaan delen of...
Posted by Shabir Burhani on donderdag 10 september 2015

Zou best wel eens kunnen dat Haags 'jihadistisch' groepje in de val gelokt is door politie & AIVD & aantal van hen naar IS geronseld zijn!
Posted by Shabir Burhani on donderdag 10 september 2015Nothing wrong with current leader of taliban traveling to the west in the nineties & purchasing aviation equipment for the then taliban government. He was working for civil aviation & later became a minister.
Posted by Shabir Burhani on donderdag 10 september 2015