Monday, June 22, 2015

Ik ging naar de kapper vandaag voor een nieuwe en frisse summer look :)
Vandaag ging ik dus een kapperszaak binnen in Leiden aan de Breestraat en ik zag alleen maar vrouwen daar werken. Ik dacht dat het enkel voor vrouwen was. Maar op het raam zag ik dat het ook voor de heren was. Toen zag ik een blonde mevrouw van middelbare leeftijd, toen ik een praatje met haar ging maken bleek ze een Iraanse vrouw te zijn, ze woonde iets van 25 jaar in Nederland en was was dus zó goed geïntegreerd dat ze zelfs haar haren blond had gemaakt en uit haar uiterlijk was niet te zien dat ze uit Iran kwam. Totdat we Farsi met elkaar gingen spreken. Toen heeft ze mijn haren netjes kort geknipt onder een onderonsje, we hadden het over politiek, situatie in Iran en Afghanistan, situatie van Iraniërs en Afghanen hier en Ramadan etc.