Tuesday, May 12, 2015

Zelfs Geenstijl vindt Afshin Ellian een idioot. Dat zegt genoeg!


Wat een voortreffelijke conclusie van Geentijl over Afshin Ellian! Eindelijk komen ze er ook achter! Nederland wordt wakker en hij wordt ontmaskerd! Dit is precies wat ik tijdje geleden ook over hem zei.
'Dan kan er maar 1 conclusie zijn: Afshin Ellian is een idioot en een prutser die zich bereid toont om valse propaganda van de bloeddorstige vijanden van het Westen en Israƫl te gebruiken om Edward Snowden te belasteren en daarmee misdaden tegen de grondrechten van burgers door NSA en AIVD goed te praten. Pijnlijk hoor, "professor"'. (Bron: Geenstijl).

Geenstijl bevestigd datgene wat ik al jaren over Afshin Ellian en zijn soortgenoten zei:


Wat een vernedering voor Afshin Ellian! Jarenlang slijmen bij (extreem)rechts, bij personen zoals Wilders, Nanninga, Jansen en Co. Degenen achter geenstijl, PowNed, PVV enzovoort. En uiteindelijk na al dat hielenlikkerij alsnog idioot genoemd worden door hen! Dat heb je als je je identiteit, religie, afkomst, zelfrespect en eigenwaarde verloochend en verkoopt voor een geringe prijs! Zelfs zij respecteren je niet, na alles wat je voor hen gedaan en gezegd hebt, na een slaaf van hen geweest te zijn, na geslijmd te hebben, na je als een (waak)hond van hun systeem en wetgeving van de taghut gedragen te hebben. Subhan'Allah!