Wednesday, May 13, 2015

Hoe Geenstijl en Co. te werk gaan om een imam/prediker/spreker tegen te houden om ergens datgene te doen en te zeggen waarvoor hij uitgenodigd is


1. Een imam/spreker/prediker wordt om de zoveel tijd bij een moskee, benefiet of conferentie uitgenodigd. Dit gebeurt wekelijks of maandelijks bij honderden moskee├źn. Meestal wordt het gewoon bekend gemaakt online of offline via posters, flyers enzovoort.
2. Geenstijl en soortgelijke rechtse islamofobische blogs en media, bepaalde personen met een obsessieve islam- en moslimhaat gaan daarop focussen om een naam te vinden die ze kunnen viseren, vervolgens zoeken ze op internet, op youtube bijvoorbeeld wat die persoon door de jaren heen gezegd heeft. Dan kiezen ze een knip- en plakvideo uit waarin bepaalde sensationele en 'extreme' uitspraken van die persoon geuit zijn, die ze dan weer gaan verdraaien om hem als een 'haatsheikh' of 'haatimam' te benoemen en angst te zaaien bij de bevolking, partijen zoals de PVV maken daar gebruik van om Kamervragen te stellen of de gemeenteraad of Tweede Kamer of regering op te roepen om die personen te verbieden om te komen, visum te weigeren of druk te zetten op die desbetreffende moskee om de hele conferentie, benefiet of lezing af te schaffen of die persoon niet meer uit te nodigen.
3. En deze cyclus gaat door en door en herhaalt zich om de zoveel tijd zolang er mensen in trappen.