Monday, May 4, 2015

De nietszeggendheid van 4 en 5 mei voor de moslims anno nu
4 en 5 mei hebben geen enkele betekenis voor de moslims. Er is helemaal geen vrijheid in het westen voor ons, enkel een illusie daarvan. In de moslim wereld zijn we ook niet vrij, de ongelovige machten hebben daar dictators aan de macht geholpen die de moslims uitmoorden, onderdrukken en terroriseren. Het wordt tijd dat de islam en moslims de mensheid daadwerkelijk bevrijden, dan heb ik het over positieve vrijheid, de enige juiste vorm van vrijheid. Niet de vrijheid om jezelf te degraderen tot het niveau van de beesten of nog lager, nee de vrijheid om jezelf en je ziel te verhogen tot het niveau van de engelen en nog hoger, dat komt enkel met gehoorzaamheid aan onze Schepper en het implementeren en naleven van Zijn wetgeving zoals verordend voor ons.

Hoe kun je zo hypocriet zijn om aan de ene kant de doden van de Eerste of Tweede Wereldoorlog te herdenken en aan de andere kant overal in de wereld moslims doden of anderen helpen om moslims te vermoorden. Is het leven van een moslim minder waard dan die van jullie of van een jood?

Even voor de duidelijkheid, mijn woorden eerder over 4 en 5 mei moeten niet verkeerd ge├»nterpreteerd worden, met nietszeggendheid bedoelde ik dat het geen rol voor of invloed op ons moslims heeft. Uiteraard betekent dat niet dat men respectloos mag omgaan met dodenherdenking of nog erger dat men het mag verstoren of op welke wijze dan ook beledigen of mensen kwetsen of wat dan ook of dat we geen vrijheid willen. Ik wilde enkel duidelijk maken dat hoewel de moslims door de geschiedenis heen bijgedragen hebben om Europa te bevrijden van tirannie en donkere eeuwen, andersom geldt dat niet, we kregen stank voor dank. Moslims worden hier slecht behandeld, zoals de joden tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's en we worden tevens in de moslimwereld afgeslacht, of direct door de wereldmachten zoals Amerika, Rusland, China en India, of indirect door de VN of politieke, economische en militaire steun te verlenen aan de dictators die dat doen. 
Als er echt vrijheid van meningsuiting bestaat hier, waarom mag je dan wel de partijstandpunten van de PVV lezen maar niet Mein Kampf? Waarom mag je het bestaan van God ontkennen en blasfemie bedrijven, maar niet de holocaust ontkennen?