Wednesday, April 8, 2015

Wat is er mis met de mensen tegenwoordig? Denken ze nog zelf na of is het de media en bepaalde personen die alles voor hen voorkauwen?

Als ze zwart wit noemen en andersom en dat genoeg keren herhalen, dan zullen er zelfs bepaalde mensen zijn die dat gaan geloven!

Het is alsof ze niet begrijpen dat 1+1=2 is!
Als je bijvoorbeeld zegt, persoon X moet niet de profeet of God gaan beledigen, want in shari'ah staat daar een bestraffing Y op. En de jurisdictie van de shari'ah is voor dit soort kwesties in principe universeel. En als je het toch doet, dan kan ik het niet uitsluiten dat er iemand kan opstaan die het recht in eigen handen kan nemen en zo'n persoon een lesje kan leren.
Het is hetzelfde als op straat zomaar iemand of zijn moeder uitschelden, wellicht zijn er sommige mensen die je gaan negeren en denken hij is krankzinnig of zo, laat hem, maar er kunnen ook bepaalde mensen zijn die dat niet pikken en je op zijn minst een klap geven. Moet je dan die persoon kwalijk nemen en zeggen jij bent een terrorist? Of kun je beter degene adviseren die zomaar zijn moeder ging uitschelden en hemzelf zonder een gedegen reden?
Hetzelfde geldt bijvoorbeeld als je zegt dat homoseksualiteit verboden is in islam en dat er in de shari'ah bepaalde bestraffingen op staan als een homo in een islamitische staat door middel van bewijzen of getuigen gepakt wordt terwijl hij zo'n daad begaat. Als je dit dan uitlegt aan de mensen hier, puur in hypothetische zin, dan wil het toch niet zeggen dat je oproept tot geweld of dat je graag wilt dat ze bestraft worden op die wijze, nee het doel is juist om ervoor te zorgen dat niemand meer homoseksuele daden begaat, want het is verboden en een grote zonde in de islam, het feit dat jullie dat normaal begonnen te vinden en het gelegaliseerd hebben en ze zelfs huwelijken in kerken en gemeentehuizen kunnen sluiten, wil toch niet zeggen dat wij moslims dat ook moeten overnemen.

Alles van de islam en shari'ah is een en al goedheid, er zit zelfs barmhartigheid en genade in de islamitische strafrecht! Want mensen worden gezuiverd van zulke zonden en misdaden en de samenleving wordt beschermt tegen allerlei ziektes en verderfelijke dingen en tevens houdt het de bestraffing van Allah in dit leven en hiernamaals tegen!


Ze zeggen er is vrijheid van meningsuiting behalve als een moslim de waarheid zegt! De volledige waarheid!
Zoals Henry Ford ooit gezegd schijnt te hebben: 'Je mag allerlei kleuren auto's kiezen als het maar zwart is'.

En laatste bericht voor vandaag in deze reeks, shari'ah is niet enkel straffen, in werkelijkheid zijn de straffen maar een minuscule onderdeel van de goddelijke wetgeving en bovendien als iedereen zich gewoon goed gedraagt, Allah vreest en zich houdt aan de wetten, dan zullen er ook geen misdaden begaan worden of zonden gepleegd worden, dan hoeft er dus ook niet bestraft te worden.