Wednesday, April 8, 2015

Personen zoals Afshin Ellian en Ibrahim Wijbenga en Co. lijden aan aanstelleritis!

Subhan'Allah mijn twitter account is wederom voor de tweede keer in korte tijd uitgeschakeld! Omdat ik juist afgelopen dagen veel volgers had gekregen door alle media aandacht en veel interesse bij de bevolking! Kijk hoe bang ze zijn voor de waarheid verkondigd door een vreedzame moslim, eerst je bedreigen, dan intimideren met aangiftes en negatieve media aandacht en nu dit!

https://twitter.com/ShabirBurhani Maar ik heb gelukkig weer een nieuwe aangemaakt en het adres ervan is gewoon http://www.twitter.com/burhanishabir (eerst achternaam en dan voornaam, in plaats van andersom zoals bij de vorige).


Afshin Ellian is een soort van 'mufti' van de zogenaamde seculiere staat. Hij komt wekelijks met zijn 'fatwa's' via Elsevier. En die aanbidders van de Taghut volgen hem blindelings! Maar ik zal met behulp van Allah van hem winnen!
He wordt nu tijd voor mij denk ik om rustig aan een goed boek te schrijven.

Ik vind dat Afshin Ellian vervolgd moet worden voor het opruien en haat zaaien tegen mij als persoon en voor het verspreiden van leugens, laster, roddels en smaad aan mijn adres!

Geenstijl heeft het ook wederom over mij, naar aanleiding van aangifte van Ellian, uitschakeling van mijn twitter account en blokkering door Rabobank:  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/vvmu_ftw.html

Afshin Ellian zal gedwongen worden via openbaar ministerie, justitie en de rechterlijke macht om mij een schadevergoeding te betalen via mijn Rabobank rekening die ik ga behouden en ook een gevangenisstraf te ondergaan en vervolgens ook ontslagen te worden van zijn werk als zogenaamde 'rechtsgeleerde', in werkelijkheid is hij maar een charlatan, hij weet helemaal niets, hij houdt de Nederlandse bevolking voor de gek, als hij durft moet hij een open en publiekelijk debat met mij aangaan!

Die Afshin Ellian en zijn soortgenoten moeten wel heel erg zwak zijn om aangifte te doen tegen mij enkel om mijn mening!

Dan moet je wel heel erg aan een verliezers mentaliteit en minderwaardigheidscomplex lijden als je als 'rechtsgeleerde' aangifte doet tegen een student om zijn mening!

Binnenkort word ik weer uitgenodigd bij talkshow van Pauw om het een en ander toe te lichten m.b.t. aangifte van Afshin Ellian tegen mij om mijn mening.

Personen zoals Afshin Ellian en Ibrahim Wijbenga en Co. lijden aan aanstelleritis, ze willen graag aandacht krijgen en in de media komen via mij!

Wat zouden we met personen zoals Afshin Ellian en Ibrahim Wijbenga en hun soortgenoten doen als er een islamitische staat met shari'ah in Nederland zou zijn?

Homo's en prostituees en andere immorele personen worden meer gerespecteerd in dit land en hebben meer rechten dan ware moslims, dit zegt wel iets over de staat waarin wij ons hier bevinden!


Als je zegt dat je homoseksualiteit een verwerpelijke ziekte vindt en uitingen ervan barbaars en dierlijk, dan wordt er aangifte tegen je gedaan! 
Maar als je hetzelfde over de moslims zegt en dat wordt ook constant overal op sociale media en op blogs zoals die van geenstijl gezegd en nog vele ergere dingen, dan is er niets aan de hand.

Een moslim met een uitgesproken mening wordt zijn bankrekening geblokkeerd, terwijl bepaalde politieke partijen met komen om recht op een bankrekening aan prostituees toe te kennen! 

Ik werd door honderden mensen op 'Steun de PVV' facebook pagina met de dood bedreigd om mijn mening, terwijl ik nog nooit iemand bedreigd heb!