Tuesday, April 7, 2015

Opruier en haatzaaier Afshin Ellian doet aangifte tegen mij, ik ben enkel een vreedzame moslim die enkel zijn mening uit!Dus Afshin Ellian noemt mij een 'opruier' en doet aangifte tegen mij. Ik zou de samenleving vrees aanjagen. Dat is helemaal niet waar. Dit slaat echt nergens op. Ik maak gebruik van mijn vrijheid van meningsuiting en af en toe maak ik grapjes en maak ik stoere foto's, dat is allemaal niet verboden en niemand vreest mij, zelfs Pauw zei dat ik er niet dreigend uitzie, ik ben gewoon een vreedzame moslim die de waarheid verkondigd en dawah doet, dus mensen uitnodigt naar de islam, ik opereer binnen de kaders van de Nederlandse wetgeving en systeem en heb nog nooit iets strafbaars gezegd of gedaan. Ik heb ook nog nooit iemand bedreigd, zelfs verbaal iemand persoonlijk aanvallen hou ik niet van, mij zul je zelden tot nooit zien schelden of beledigen, laat staan dat ik iemand ga bedreigen of dat ik op ga roepen tot haat of geweld of wat dan ook, of dat ik het zelf zal gebruiken, ik doe geen vlieg kwaad en ik vind dat Afshin Ellian juist een opruier is in dit geval, hij wil de Nederlandse bevolking tegen mij keren, hij is islamofobisch, racistisch en fascistisch bezig, hij wil de agenda van de Zionisten en PVV in Nederland doorzetten, hij vormt een echte gevaar voor Nederland en Nederlanders, want door middel van polarisatie tussen moslims en niet-moslims wil hij die kloof nog groter maken en bevolkingsgroepen tegenover elkaar zetten. Hij is bijna elke week haat aan het zaaien tegen islam en moslims in zijn columns op Elsevier en elders op de sociale media, ik denk dat hij een geheime agent van Iran is en tegelijkertijd werkt voor de Zionisten en IsraĆ«l, hij geeft niet echt om Nederland, gebruikt enkel de aandacht om beveiligd te worden op onze belastingcenten, terwijl niemand hem bedreigd heeft en hij geen factor van belang is, het beste is om hem totaal te negeren en salama (vrede) tegen te zeggen.  Afshin Ellian is veel te laf om het debat met mij aan te gaan, want hij weet dat hij gaat verliezen, daarom doet hij aangifte, terwijl het nergens op gebaseerd is!