Thursday, April 9, 2015

Noord-Koreaanse, Russische en Chinese praktijken in Nederland! Dictatoriale trekjes en censuur!Dus iemand van BNN-VARA heeft een zogenaamde auteursrechtsclaim ingediend om het filmpje van toen ik bij Pauw van mijn te laten verwijderen! Waar gaat dit heen! Waar slaat dit op! Het desbetreffende filmpje staat gewoon online en is publiekelijk te aanschouwen op de website van uitzendinggemist en npo.nl en iedereen kan het zien, ik had het enkel gedownload en op mij channel geüpload, omdat ik er zelf in voorkwam en omdat ik vond dat de boodschap verder verspreid mocht worden. Dat doen zoveel mensen op youtube, er zijn channels waarop enkel filmpjes van de publieke omroep op staan, dat laten ze allemaal staan en daar dient niemand een klacht tegen in, maar als een moslim een filmpje post van nota bene van zijn eigen bijdrage aan een talkshow of programma waarin hij een paar woorden van waarheid zegt, dan wordt er opeens een klacht ingediend om het door youtube te laten verwijderen en kreeg ik een waarschuwing, als je drie van die waarschuwingen krijgt dan wordt je volledige account met alle filmpjes erop verwijderd. Ik heb er natuurlijk verweer tegen ingediend en het is afwachten, maar inmiddels i het filmpje verwijderd, vooral omdat het ook duizenden keren in korte tijdsbestek bekeken werd. Zo zie je maar hoe achterlijk deze mensen zijn, ze leven echt in middeleeuwen lijkt het, ze proberen op allerlei manieren een moslim zijn mond te snoeren en hem te laten censureren en druk op hem uit te oefenen, door zijn bankrekening te blokkeren en dergelijke en als dat niet lukt dan pakken ze hem gewoon onschuldig op en maken ze hem 'schuldig' in de ogen van het volk via hun dajjalische en satanische media.


Ik vind dat Nederland niet meer met zo'n arrogante vingertje naar andere landen mag wijzen en hen beschuldigen van mensenrechtenschendingen en gebrek aan vrijheid van meningsuiting en andere rechten en vrijheden voor minderheden die tussen hen leven, terwijl hier in Nederland hetzelfde gebeurt met een moslim zoals ik! Er is geen sprake van tolerantie meer, de rechtsstaat lijkt op een Fata Morgana, een illusie, deceptie en fiasco!
Ik vind dit zeer hypocriet, meten met dubbele maten en hanteren van dubbele standaard, Nederland begint op een apartheidsstaat te lijken zoals Zuid-Afrika ooit was en Israël nu, moslims worden als tweederangs burgers beschouwd en zomaar worden hun rechten ontnomen en hun vrijheden beperkt.Subhan'Allah nu heeft youtube opeens ook het filmpje van mij verwijderd van mijn channel waarin ik rustig uitleg gaf over de onrechtvaardige beslissing van de Rabobank om mijn bankrekening op te zeggen.