Thursday, April 9, 2015

Mijn reactie op de berichten in de media over een aangehouden 'jihadiste' uit Leiden

Aangehouden jihadiste ’komt uit Leiden’


Waarom moet mijn naam hier weer genoemd worden? Waarom willen ze mij in problemen brengen? Hoezo contact? Alleen maar omdat zij ook uit Leiden komt? Ik kende haar niet persoonlijk. Af en toe reageerde ze hier op sociale media, maar toen ze in privé met mij wilde praten (chatten), toen heb ik altijd afstand genomen en haar min of meer genegeerd, enerzijds omdat ik liever niet met vrouwen/zusters/meisjes in privé wil spreken omdat het kan leiden tot fitna en anderzijds omdat zij mij vanaf het begin vaag en verdacht leek en ik het niet vertrouwde, ze kwam opeens uit het niets tevoorschijn toen ik vele bedreigingen ontving op de facebook pagina van 'Steun de PVV' nadat mijn interview in Trouw afgelopen januari gepubliceerd was. Toen stelde ze opeens privé vragen aan mij over mijn adres en zo en dat ze geïnteresseerd was in mij enzovoort, ze ging zelfs zover om mij uit te nodigen in een bar of bij haar thuis LOL. Ik heb gezegd dat ik een moslim ben en zulke dingen niet mag en heb haar uitgenodigd naar de islam, maar ik heb haar nooit gesproken in het echt, kende haar niet persoonlijk en was ook niet geïnteresseerd of zo, zoals ik eerder zei ik negeerde haar en vond het verdacht omdat ze uit dezelfde milieu kwam als die 'Chessy', 'Machiavelli' en 'Azazel' en ik wist dat het een valstrik zou kunnen zijn om mij in problemen te brengen, want zij scheen ook bevriend te zijn met ene Reda uit Leiden, die ik ook niet kende, totdat berichten in de media naar buiten kwamen en Chessy over hem schreef op zijn blog en daaruit bleek ook dat hij lange tijd contact met hem onderhield, zowel toen hij nog hier was, toen hij onderweg was en aangekomen was daar in IS grondgebied. Dus hieruit blijkt dat deze gasten enerzijds de ronselaar spelen en actief meehelpen aan het zenden van mensen daarheen en anderzijds spelen ze de zogenaamde anti-terrorisme 'experts' en informanten van de AIVD. En vervolgens proberen ze hun pijlen op onschuldige en oprechte moslims zoals ik te richten die enkel dawah doen en waarheid zeggen, om ons in problemen te brengen en van dingen te beschuldigen waaraan zij zelf zich schuldig maken voor wat publiciteit of geldelijk gewin of andere factoren. Ik vond het ook verdacht toen Ibrahim Wijbenga voor het eerst met dit nieuws naar buiten kwam op twitter, dus hieruit blijkt dat hij er ook wat mee te maken heeft. Waarschijnlijk ziet hij kans hierin voor wat subsidiegeld en wat aandacht.

Dus een niet-moslima, iemand die niet eens moslim is en eigenlijk ongelovig is, wordt nu opeens een 'jihadiste' genoemd in de media, omdat ze op vakantie in Turkije is en een vriendje had die bij IS zit waarschijnlijk en die ook uit Leiden kwam. En omdat ze op sociale media interesse toonde voor zulke dingen of het nieuws en zo volgde! Waar gaat het heen!

Het niveau van journalistiek anno 2015 in Nederland! Een voorbeeld van Leidsch Dagblad die over mij schreef met betrekking tot die vrouw!
Tweede Kamer houdt hoorzitting over verwarde mensen. We leven nou eenmaal in verwarrende tijden, dan heb je daarmee te maken. In deze tijden hebben de politiek elite, media, bankieren, bepaalde actoren in de samenleving en andere machten een soort van zwarte schaap of zondebok nodig om de aandacht van het volk af te leiden van echte problemen die ertoe doen en in plaats van die op te lossen, symboolpolitiek te bedrijven, onze belastingcenten waar we hard voor gewerkt hebben te verspillen en hun eigen belangen en begeerten te vervullen. Journaliste van Leidsch Dagblad heeft alsnog mij vandaag gebeld om het goed te maken, in de krant van morgen zal ze mijn kant van het verhaal vertellen, wat een meer objectief beeld zal geven van het geheel, namelijk dat ik haar niet persoonlijk kende en niet echt contact met haar onderhield.