Sunday, April 26, 2015

Islam is mooi en moslims zijn goede mensen. Maar ...Islam is mooi en moslims zijn goede mensen.
Maar het is een teken van inferioriteitscomplex om dat telkens te proberen bewijzen bij kufaar.
Wat ik daarmee bedoel is dat sommige moslims zich voordoen als moderne, liberale, gematigde moslims om lief & aardig gevonden te worden.
Zo van kijk wij zijn anders, wij zijn niet zoals degenen die koran en sunnah echt volgen en voor jihad en mujahideen zijn en shari'ah willen
Dat is een teken van verliezers mentaliteit, van minderwaardigheidscomplex, van zwakte. Een moslim moet trots zijn en eer en status bezitten
Men moet niet bang zijn om kritiek uit te oefenen op de onrechtvaardige en onderdrukkende mensen, om tegen de status quo in te gaan!
Men moet niet bang zijn om tegen een ongelovige te zeggen oh ongelovige je bent fout bezig, je bevind je op valsheid, je gaat naar de hel!
Natuurlijk moet je tegelijkertijd goed gedrag vertonen en laten zien dat islam ook vrede bevat en dat we rechtvaardig zijn en goede mensen.
Wallahi uiteindelijk hebben de niet-moslims meer respect voor een moslim die openlijk de waarheid zegt, dan iemand die hun hielen likt!
Uiteindelijk respecteert zelfs Geert Wilders en zijn aanhang meer echte moslims die ze als vijanden zien, dan die 'moslims' die slijmen!
En wat het grappigste van alles is, degenen die slijmen en hielen likken voor de tevredenheid van ongelovigen, ongelovigen lachen hen uit!
Want de ongelovigen, vooral hun leiders, weten beter dan deze onwetenden wat er in de koran en ahadith staat dus ze houden zichzelf voor gek

Een moslim moet zo'n mentaliteit hebben:
Geen ons onze rechten waar we recht op hebben, anders zorgen we ervoor dat we het gaan krijgen!
Rechten en vrijheden neem je, die krijg je niet vrijwillig. Je moet een strijd ervoor voeren. Je moet opofferingen brengen.