Tuesday, April 7, 2015

Ik vrees niemand behalve Allah, mijn Schepper en de Schepper van de hemelen en de aarde en alles wat ertussen zit!
Hoe kan ik een schepsel meer vrezen dan Allah, terwijl Allah Almachtig is en zelfs dichterbij mij en die persoon is dan onze halsslagader en Hij elke moment zijn hart kan laten stoppen of op andere wijze passief en inactief kan laten maken of hem kan laten uitschakelen!

Hoe kan ik de taghut meer vrezen dan de Schepper van de hemelen en de aarde? Degene die de heerschappij geeft aan degene aan wie Hij het wilt en het ontneemt van degene van wie Hij het wilt!Wat kunnen mijn vijanden van onder de ongelovigen en de vijanden van islam en moslims mij aandoen? Ze kunnen helemaal niets! Ik bevind me alhamdulilah altijd in een win-win situatie! Als zij mij onschuldig laten vastzetten, dan is dat juist een bevestiging van mijn punt en de vrucht van mijn dawah en een bewijs dat ik gelijk had! Ook is gevangenis een gelegenheid om alleen met Allah te zijn, om nog meer dingen te overdenken, om betere moslim te worden en Allah alleen daar te aanbidden en te gedenken, als ze mij het land uitzetten, dan is dat emigratie (hijra) voor mij, de aarde van Allah is wijd en men kan overal heen gaan! Als ze mij doden omwille van het feit dat ik de waarheid verkondig, dan is dat shahada (martelaarschap) voor mij, iets wat elke ware moslim wenst en elke dag Allah vraagt om dat aan hem te schenken!