Tuesday, April 7, 2015

Een homo en een hetero zijn niet helemaal hetzelfde


Een homo en een hetero zijn niet helemaal hetzelfde


Ik moest van mijndomein.nl een 'haatdragende post' op mijn site aangaande de homo's verwijderen, dan pas zou ik mijn domein naam van shabir.nl terug krijgen, terwijl er helemaal niets haatdragends daar stond, ik had enkel geschreven dat een homo en hetero niet gelijk zijn, net als een man en een vrouw niet gelijk zijn (wel gelijkwaardig), met andere woorden ze zijn niet hetzelfde, er is toch duidelijk een verschil tussen hen. Dus dan heb ik het maar aangepast en veranderd in: 'een homo en hetero zijn niet helemaal hetzelfde', hopelijk krijg ik nu mijn domein naam terug, overigens is mijn site gewoon via de volgende blog adres te bezichtigen: shabirburhani.blogspot.nl