Thursday, April 2, 2015

Besluit van Rabobank heeft een bijdrage geleverd aan mijn verdere radicalisering


Ik hou de Rabobank volledig verantwoordelijk voor verdere gevolgen daarvan als ze dit besluit niet terug draaien!


Door een vreedzame moslim als ik op basis van leugens en geruchten en valse informatie als 'terrorist' te bestempelen zonder gedegen argumenten en bewijzen en hem zijn bankrekening ontnemen, zal ervoor zorgen dat nog meer moslim jongeren zullen gaan radicaliseren en wellicht de stap zullen zetten om een echte jihadist te worden.


Rabobank heeft met deze repressieve terreur aanpak jegens mij aangetoond dat ze de plaats van de AIVD, rechter, Justitie en OM hebben ingenomen en dat de rechtsstaat niet meer bestaat! Het is een fiasco! Zij hebben hun eigen rechtsstaat vernietigd en daarvoor heb je geen 'terroristen' nodig.Rabobank heeft aangetoond dat het wellicht door de zionistische terroristen gefinancierd wordt of instand gehouden wordt of dat Rabobank de terreurstaat Israƫl financiert, ik kan namelijk geen andere verklaring bedenken voor dit besluit van hen!


Het lijkt erop alsof sommige actoren zoals de Rabobank graag willen dat ik een echte terrorist wordt, terwijl ik een vreedzame burger en moslim ben.


Het lijkt erop alsof instanties en actoren zoals de Rabobank graag willen dat ik de stap zet om fysiek deel te nemen aan de gewapende strijd. Ik kan namelijk geen andere verklaring bedenken voor dit besluit van hen.