Tuesday, March 31, 2015

Rabobank Nederland wil zomaar mijn rekening bij hen stop laten zetten!
Schipholweg 105

2316XC, Leiden, Zuid-Holland, NederlandWat kun je doen als de Rabobank je bankrekening wil laten stop zetten zonder dat je iets verkeerds heb gedaan?

Ik had dus vandaag een afspraak met twee hoge bazen van Rabobank Nederland. Ik was uitgenodigd bij hen op kantoor in Leiden. Ik kreeg een brief overhandigd waarin ze zeiden dat ze mijn bancaire relatie met hen willen laten stop zetten, vervolgens worden drogredenen gebruikt dat ik in de media zou komen op 'discutabele wijze' en er wordt opeens 'terrorisme' en 'IS' erbij gehaald en dat er Kamervragen over mij gesteld zouden zijn met de taliban en wapens en dan? En dat ik naar Oost-Turkije geweest zou zijn afgelopen zomer, wat door hen aangeduid wordt als een 'risico-gebied voor terrorisme', ik krijg tot 1 juni de tijd, ik ga het hier echt niet bij zitten! Ik ga de politiek, media, publieke opinie van burgers en alle andere actoren en instanties hierop zetten, ik ga dit zeker terug laten draaien, wacht maar.

Door middel van argumenten en bewijzen ga ik het zeker winnen van Rabobank Nederland en ik zal er voor zorgen dat ze mij zelfs een schadevergoeding betalen met extra bonus! 


De repressieve maatregelen van bepaalde actoren, instanties en bedrijven in de Nederlandse samenleving proberen mij verder te radicaliseren en aan te moedigen om me aan te sluiten aan gewapende strijd. Maar dat zal ze niet lukken, want ik blijf een vreedzame moslim die enkel de waarheid zegt en dawah doet! Hoe pijnlijk dat ook voor hen is! Ik ga nergens heen! Ik blijf lekker hier :)Steun en begrip voor mij op twitter en massale afkeuring van de actie van RabobankZe begonnen met het bevriezen van de bankrekeningen van zogenaamde 'jihadisten', althans moslims die daadwerkelijk fysiek streden, maar nu blokkeren ze je rekening of ze willen je rekening stop laten zetten enkel omdat je een praktiserende moslim bent met een uitgesproken mening

Dit is dus de befaamde brief van Rabobank die ik vandaag hoogstpersoonlijk door twee van hun hoge bazen na uitgenodigd te zijn in hun kantoor overhandigd heb gekregen:


Dus wat er in de brief gezegd wordt is het volgende:

1. Ik zou op 'discutabele wijze' in de media gekomen zijn. Dus? En dan? Wat heeft dat met mijn bankrekening te maken?

2. Er zou aangifte tegen mij gedaan zijn door Afshin Ellian, dat was ook onzin, want Bart Olmer van De Telegraaf had kort nadat ik teruggekeerd was uit Afghanistan in de zomer van 2013 nadat ik die foto's zelf online had gezet zelfs toen ik al die weken in Kabul was, had hij een sensationele stuk geschreven in De Telegraaf dat ik zogezegd Afshin Ellian bedreigd zou hebben, wat helemaal niet waar bleek te zijn, maar hij wilde gewoon aandacht en ging die foto's van mij met die van hem plaatsen op de voorpagina of zo, terwijl ik enkel een smeekbede (du'a) voor hem had gedaan dat Allah hem moest leiden, er was geen sprake van bedreiging, noch van aangifte en noch van verdere stappen. 

3. En dat over het poseren met de taliban en hun wapens. En dan? Er werden daar zelfs twee keer Kamervragen over gesteld en beantwoord dat er niets aan de hand was. Wat willen deze mensen dan? Als ik echt iets strafbaars of illegaals gedaan zou hebben, zou het OM of AIVD of Justitie dan in die twee jaar geen strafrechtelijke stappen tegen mij genomen hebben?

4. Dat ik afgelopen zomer naar Oost-Turkije gereisd zou zijn. Dit is ook een belachelijke punt. Ik mag reizen, gaan en staan waar ik wil, wat is het probleem van deze mensen? Heb ik iets strafbaars gedaan? Nee, wat heeft dit met de bankrekening van bij Rabobank te maken wederom? 

Update  16:50 uur

Ik werd net door redactrice van het programma Pauw gebeld. Volgens haar zou ik bij een van die vier personen kunnen behoren van wie de tegoeden door de Nederlandse overheid bevroren zijn. Subhan'Allah! I'm speechless!  Ik heb nog nooit in mijn leven fysiek of militair gestreden, hoe kan ik dan een jihadist zijn? Hopelijk kan ik dit vanavond nader uitleggen, want dit slaat echt nergens op!


Dat wordt dus voortaan Rabobank boycotten moslims als ze dit niet terugdraaien!

Of we boycotten het gehele bankensysteem, we gaan gewoon met contant geld betalen! Of gewoon met Dinar en Dirham, zoals het hoort :)

Goud en zilver munten moeten terug komen in de markt! Einde aan kapitalistische systeem en bankieren systeem gebaseerd op uitbuiting & rente

Vandaag was het begin van het einde van de bankieren systeem zoals we dat sinds de tijd van Rothschild gekend hebben! Nederland wordt wakker

Anders betalen we toch gewoon met natura, met specerijen, zout, peper en andere grondstoffen, gewoon zoals vanouds :)

Welke wettelijke kaders? Het besluit dat door Rabobank genomen is, is juist op basis van leugens genomen, op basis van valse informatie!

Als een bedrijf, instantie of overheid een beslissing neemt, dan kunnen ze niet enkel refereren aan bepaalde wetten, ze moeten het motiveren

Motiveren houdt in dat ze ook de informatie die gebruikt wordt m.b.t. een bepaalde casus moeten checken, in dit geval klopt daar niets van!

Kortom als ik altijd conform de Nederlandse en internationale wetten en regels gehandeld heb en binnen de kaders van dit systeem, dan kunnen

ze dit niet zomaar doen, want ik heb niets verkeerds gedaan of gezegd, wat tegen de wetten of het systeem is, ik heb niets strafbaars gedaan

Even voor de duidelijkheid, tot 1 juni heb ik nog wel mijn rekeningen bij de Rabobank, ik heb 6 weken de tijd om hier bezwaar tegen te maken

En dat heb ik ook kenbaar gemaakt, PowNews belde en sms'te net, RTL Nieuws heeft ook contact opgenomen, alle media worden ingezet!

Update van 31-03-2015 om 19:16 uur

De echte reden waarom de banken de jihad en mujahideen en ware moslims en islam zo erg haten is dit


Osama bin Laden: Hoeveel heeft het westen over voor het welzijn van de terroristenstaat "Israel"?Update 23:43 uur
Rabobank stopt rekening van Leidse jihadstudent

http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/metropool/article27354838.ece/Rabobank-stopt-rekening-van-Leidse-jihadstudent?lref=SubList