Sunday, March 29, 2015

Mijn reactie op Kamervragen die gesteld waren over mij en beantwoord door de Minister van Veiligheid en Justitie

Antwoorden kamervragen over het bericht fotos van Shabir Burhani waarop hij met wapens poseert


Mijn reactie daarop luidt als volgt:

Dit is de tweede keer sinds 2013, dat er Kamervragen worden gesteld door bepaalde politici op basis van leugenachtige onzin stukken op islamofobische blogs geschreven door zieke geesten en stalkers en haters van mij. Oke nu weten we wel dat ik die foto's met wapens en met de taliban gemaakt had, tijdens een verblijf van paar weken vakantie in Afghanistan, voornamelijk in de hoofdstad Kabul, die desbetreffende foto's zijn gemaakt tijdens een uitje naar het platteland van Maidan Shahr (provincie Wardak) iets van 30 km buiten Kabul, daar zie je de gewapende taliban overal, dus nu weten we wel dat ik hen ontmoet en gesproken heb, zoals ik allerlei actoren uit de Afghaanse en internationale gemeenschap geregeld ontmoet en spreek, wat is daar nou mis mee? Journalisten konden dat ook doen. Onderzoekers en wetenschappers kunnen dat ook doen. Ik heb geen enkele strafbare feit begaan, het poseren met de taliban of met wapens, zonder dat je ermee geschoten hebt of wat dan ook is geen strafbare feit, zowel niet vanuit islamitische shari'ah wetgeving alsmede vanuit seculiere democratische door mensen gemaakte wetgeving en systeem, zou dat wel het geval zijn en zou het OM bewijzen hebben dat ik iets verkeerds gedaan heb of de AIVD, dan zou ik inmiddels na bijna 2 jaar berecht worden, overigens vind ik dat geen probleem, want dan kan ik bewijzen dat er niets mis daarmee is en dat ik niets illegaals en strafbaars gedaan heb. Verder heb ik inderdaad een uitgesproken mening over bepaalde actuele zaken, dat is mijn goed recht en ik maak gebruik van mijn vrijheid van meningsuiting en religieuze uiting, ik roep niet op tot geweld, haat of wat dan ook, ik ben een vreedzame moslim die enkel de waarheid verkondigd en openlijk dawah doet, binnen de kaders van de wet en het systeem dat in dit land geldt.
Sinds wanneer is het een misdaad om tijdens je vakantie verblijf foto's met gewapende moslims te maken? Ik had zelfs een foto met een Afghaanse soldaat gemaakt, waarop sommige extremisten bijna takfir op mij deden, omdat hij zogezegd tot het leger van de taghut behoorde. Om een conclusie te trekken op basis van een paar foto's is in beide gevallen net zo dom. 


Ik heb foto's gemaakt met hoofdman van NCTV, Commandant der Strijdkrachten, voormalige hoofd van NAVO, met Edwin Bakker en nog een paar belangrijke figuren uit binnen en buitenland, tijdens mijn minor 'Security, Safety and Justice' en ' Global Affairs', aan Campus Den Haag van Universiteit Leiden, moeten we nu op basis daarvan bepaalde conclusies trekken?Ik heb zowel foto's met Yassin ElForkani en zijn consorten als met Abu Imran en Abou Moussa gemaakt. Dus? Ik heb zelfs een foto gemaakt met Jan Peter Balkenende (voormalig Minister-President van Nederland) op het Binnenhof toen zijn carrière erop zat.


Trouwens een keertje waren Pieter Van Ostaeyen @p_vanostaeyen en een medewerker van AIVD ook gekomen bij het vak van anti-terrorisme van Edwin Bakker om aan ons een gastcollege te geven, jammer dat ik toen geen foto met hen had gemaakt. Oh ja ik weet de reden, het mocht niet, vooral niet met die AIVD'er, met Pieter zou het nog kunnen ahah

Update 30-03-2015

Waar gaat het heen met dit land als er Kamervragen gesteld worden over moslims aan ministers en ook nog serieus beantwoord op basis van leugenachtige amateuristische stukken geschreven door islamofobische haters of sensationele berichtgeving in goedkope tabloids zoals De Telegraaf.

Wordt er nog waarde gehecht aan bewijzen, of zijn de islamofobische en leugenachtige media en haters op sociale media en blogs tegenwoordig 'Judge, Jury, Executioner' ineen?

Ik stel nu serieus vraagtekens bij het feit dat sommige moslims zomaar opgepakt zijn zonder bewijslast, blijkbaar ben je tegenwoordig schuldig in hun ogen als moslim, totdat het tegendeel bewezen is, maar ze geven je niet eens de kans om het tegendeel te bewijzen, want ze geloven eerder de leugenachtige riooljournalisten en islamofobische haters.

11:36 uur

Voor mijn part mag de onrust toenemen en mogen ze allemaal vertrekken :)


Wat als er debielen zoals Chessy en Azazel bij AIVD werken of mensen die hen geloven en waarde hechten aan hun woorden, wat zou dat toch een ramp zijn! Waar gaat het heen met dit land als bij Kamervragen gesteld aan ministers gerefereerd wordt aan hun onzinnige stukken op blogs!


English:

So now it's the second time in 2 years that questions were asked from Ministers by certain MP's regarding my pictures with the Taliban in the summer of 2013.

It's really a waste of their time and resources, which they can use to solve real problems of this country. They know very well, their intelligence and security agency that I was on a family vacation of some weeks and most of the time I was in Kabul, there is no open Taliban presence there. And just for one or two days I went to the countryside just outside of Kabul, about 30 km's in Maidan Shahr (Wardak), where we visited a grave of family member and gathered information regarding our family living there and our home and vineyard there. And because there are all taliban fighters there, even though there are also Afghan police and army personal but in the place we had to go, there was also taliban presence, so I made some pictures with them and their weapons, just for fun, I don't even know how to shoot with those weapons, nor have I even done so. So nothing illegal about that. I did not follow any training, there aren't any trainingcentres there, the training is done in deserts of Helmand or in Waziristan of Pakistan I think, in the border tribal areas, I have never been there.