Wednesday, March 25, 2015

IS-supporters die samen met extreem-rechtse ongelovigen mij zwart proberen te makenWaar gaat het heen met de ummah! Zogenaamde IS supporters met neppe accounts die constant fitna zaaien, takfir doen en moslims aanvallen!
Ze komen met leugens en deceptie en zetten moslims tegen elkaar op en proberen oprechte en waarachtige moslims in diskrediet te brengen!
Het ergste van alles is dat hun gedrag precies zoals die van haters onder de ongelovige vijanden is, zoals Geenstijl en PowNews niveau en mensen zoals Chessy, Machiavelli en Azazel en Co. die ook constant hetzelfde doen op hun leugenachtige blogs en onzin verkondigen over mij & andere broeders en zusters die actief zijn in de dawah of islamitisch activisme! Je weet niet wie achter deze neppe en valse accounts zit, kan net zo goed AIVD'ers, informanten of spionnen zijn, of gewoon munafiqeen en kufaar die zich voordoen als moslims, kan van alles zijn! Moslims moeten oppassen en voorzichtig zijn en niet zomaar mensen geloven of vertrouwen online op sociale media, want een man kan zich voordoen als vrouw, moslim kan zich voordoen als een niet-moslim, jong als oud en vice versa! Alles is mogelijk! Moge Allah ons leiden en vergeven ameen.

Ze zijn meestal ook actief in allerlei ondergrondse extremistische undercover geheime facebook groepen! Daar proberen ze oprechte moslims, vooral jonge moslims en moslima's die niet veel kennis hebben en beetje naïef zijn, hen proberen ze te misleiden en te brainwashen!
moge Allah alle oprechte moslims beschermen tegen het kwade en kwaadwillenden, ameen.