Wednesday, March 25, 2015

IS en hun onwetende, takfiri en khawarij supporters ontmaskerd!

De khawarij van het verleden zouden moslims verketteren en takfir op het doen op basis van grote zonden, maar die van vandaag doe het op basis van begeerte, leugens, valse verdenkingen, aannames, verzonnen zaken, onwetendheid en extremisme!


Zusters moeten oppassen dat ze niet voor de gek worden gehouden door IS leden en naar Irak of Syrië of elders geronseld worden voor vervullen van begeerte! Ze brengen zichzelf in gevaar!


IS mensen zijn niet te vertrouwen! Ze opereren ondergronds, in geheime facebook groepen en twitter accounts! Ze verbergen hun identiteit en profiel, alles is nep aan hen! Ze liegen, bedreigen, bedriegen, gebruiken taqiya! Ze misleiden naïeve broeders en zusters voor hun eigen begeerte en belangen!


Meeste IS mensen die ik online of offline gekend heb zijn ziek! Ze zijn onwetend, extremistisch en radicaal in negatieve zin! Ze zitten vol met frustraties, haat en vijandschap! Ze zijn losers, hebben niets bereikt in hun leven, hebben geen kennis van religie en realiteit, noch imaan, taqwa of goede daden, ze vrezen Allah niet. Hun harten zijn zwart en verhard! Ze zijn niet voor rede vatbaar! Moge Allah ze leiden en genezen ameen. Of anders ons van hen doen verlossen, want ze brengen veel fitna en verdeeldheid en schade met zich mee!


Heel veel onschuldige jonge broeders en zusters in het westen, ook in Nederland en België zijn in de gevangenis of problemen gekomen door hen!

Het is net een sekte! Als je eenmaal erin komt, dan laten ze je niet los! Ik ken heel veel oprechte en normale broeders, toen ze eenmaal met hen in aanraking kwamen werden ze gek! Hun akhlaq en adab hebben ze verloren, ze hadden eerst licht, rust en zachtaardige karakter, nu zie lees, zie en hoor je enkel takfir uit hun monden komen, ze doen niets dan fitna zaaien, ze schelden, beledigen en vallen moslims aan, ze zijn hard geworden. Heel vreemd! Al die sektes zijn gevaarlijk en verkeerd, zowel degenen die blindelings de tawagheet en hun paleisgeleerden volgen zonder nadenken en kennis, als ook deze!


Heel veel broeders en zusters zijn na wellicht met oprechte bedoelingen en zuivere intentie naar Syrië geweest te zijn, korte tijd daarna gedesillusioneerd terug gekomen nadat ze IS van binnen hadden gezien en meegemaakt en die zogenaamde stoere online 'strijders' van hen, jammer genoeg keren die zusters zwanger terug, nadat ze wellicht tijdelijk met meerdere 'strijders' 'getrouwd' geweest te zijn, met alle frustraties van dien en trauma's en die broeders worden of nog extremer hier en doen gekke dingen, of ze komen in gevangenis terecht of ze veranderen helemaal in negatieve opzichte.

Ze spelen op de oprechte emoties van broeders en zusters, enerzijds de gruwelijke beelden aan hen te tonen van de moslimlanden en anderzijds door tegelijkertijd eenzijdige IS propaganda aan hen te tonen in geheime facebook groepen of op twitter en in huiskamerbijeenkomsten, dus zodoende worden zij klaargestoomd en gebrainwasht en geÏndoctrineerd om impulsieve acties te ondernemen, met alle gevolgen van dien!


Geen genade met degenen die onschuldige moslims in gevaar brengen, schade berokkenen of in kwaad daglicht stellen!

Paar van hen zijn de grootste IS supporters uit Nederland, met extremisme in takfir, onwetendheid en khawarij mentaliteit, ze doen enkel takfir op mij in die geheime IS facebook groepen en twitter accounts als lafaards achter valse accounts, omdat ik dawah doe en de waarheid zeg en IS en hun supporters waarschuw, adviseer en bekritiseer, zodat ze terug komen op het rechte pad en niet andere oprechte moslims moeten misleiden en laten dwalen.

Ook zijn ze hypocrieten, want ze zijn zogenaamd de grootste IS supporters, maar behalve cheerleaders en fanboys uithangen en voornamelijk tiener zusters misleiden met eenzijdige IS propaganda, wat hen ertoe kan motiveren om naar Syrië te gaan. Verder dan dat doen ze niet, beetje IS propaganda filmpjes van twitter halen en in die groepen posten, beetje leugenachtige justepaste.it artikelen schrijven, verder dan dan komen ze niet en ze zijn bangeriken, want als ze echt zoveel van IS en hun strijders hielden, dan waren ze allang zelf in Syrië of Irak. Maar nee ze gaan liever hier fitna zaaien en takfir doen op moslims en mujahideen online achter hun pc'tje. Ze gaan moslims tegen elkaar opzetten, bedreigen en aanvallen, enkel omdat ze waarheid zeggen en dawah doen.


De geheime facebook pagine van IS supporters uit Nederland waarin takfir op mij gedaan wordt heet 'Staatsnieuws'.


De andere geheime facebook pagina van IS supporters uit Nederland en België heet  Sharia VS Democracy of zo.